Spöklig natt.

Ja, nu var det ju så att jag lovade på facebook innan att berätta varför jag tror att det finns andar i denna lägenheten. Det är såhär, att 2:a natten här så började jag känna obehagskänslor, precis som att det var någon annan med mig i rummet. Kändes även som att någon stod vid mitt fönster när jag skulle sova så vågade knappt titta fram där bakom täcket. Det var samma sak de andra nätterna men natten till idag slog allt...

Det började med att jag satt vid datorn igår och surfade runt och bara tog det lugnt. Helt plötsligt får jag den där obehagskänslan igen och vad jag tror så får jag den känslan när anden/andarna är i mitt rum. Det försvann efter ett tag och jag fortsatte med mitt. Sen hände något som gjorde att jag trodde jag skulle skita ner mig. Lät precis som att någon drog med fingret uppifrån på min persienn och ner väldigt snabbt. Jag satt och tänkte för mig själv "snälla låt det vara mitt fönster som är öppet bara!" sen var det inget mer med det. Knappt 10 minuter efter det så åker något i golvet och då bestämmer jag mig för att nej, nu går jag fan och lägger mig..! När jag stod vid sängen tänkte jag "ska jag släcka lampan eller inte" , det var alltså så illa så jag höll på att sova med lampan tänd! Obehaget hängde i och jag låg och försökte tvinga mig själv till sömns! Efter många om och men lyckades jag men vaknade runt 03.00 tiden (det som alla säger är spöktimmen) av att jag var genomsvettig men det var inte varmt i rummet. Jag fick det där obehaget i kroppen igen och virade in mig i täcket trotts mina extrema svettningar (har ett duntäcke!!) . Efter ett tag så får jag tillräckligt med mod för att springa upp ur sängen för att tända lampan och drar upp mina persienner för att få in ljus och öppnar fönstret för att få luft och lyckas somna igen. Idag när jag går in på min toalett ligger mitt nagellack på golvet och ett utav mina hello kitty klistermärken sitter på min spegel!!!!!! Fattar ni att jag fick panik eller?



Men jag har googlat och pratat med Frida med och vi kom fram till det att det kan ju bara vara så att det är någon som vill visa att han eller hon är här för det är ju inget som har hänt med mig! Även så att den personen som är kvar i lägenheten inte tycker om vad vi har gjort eftersom att vi har total renoverat  hela lägenheten och att han/hon känner "jag bodde faktiskt här först". Sen kan det även vara så att de brukar fästa sig vid en enda person och det kan ju i detta fallet varit jag som fått "ta smällen" eftersom att jag verkligen tror på andar och blir ju därför mer mottaglig. Jag vet att vissa sitter och skrattar åt mig och inte tror ett skit på vad jag just har skrivit om men det har hänt mig, jag har hört och känt av det så vill ni inte tro mig fine by me liksom! Jag vet vad jag har hört och känt, resten är upp till er...


Utedag!

Såhär fint har vi det på våran trädgård!



Bara några få meter ifrån så ligger detta underbara ställe!
Här kommer tillbringas mycket tid då jag verkligen älskar vatten!


Jag låg igår kväll och hade otroliga obehagskänslor genom hela kroppen
precis som att något var med mig i rummet och detta förklarar allt.
Precis gämte detta ställe med vatten ligger Anderstorps old kyrkogård...
Endast 6-7 gravstenar kvar men ändå...


Sol, vind och vatten!

Japp, nu ska jag strax ut och sola. Om solen bara vill komma till baksidan så det går med. Låg och tänkte genom mitt liv igår och jag ska nu under 2 veckor testa att leva så nyttigt jag kan och se fall jag mår bättre och om jag går ner någonting i mått och vikt på det. I sure hope so. Kommer nog inte vara mycket men lite iallafall och en sporre till att fortsätta.



Inte död..

Nej jag har inte dött men orkar fan inte blogga... tappat suget nu alltså. Finner inget att blogga om heller. Kommer inte lägga av men som ni märker så hör ni inte ifrån mig lika ofta längre. Nu har det ju också berott på flytt osv så har ju haft mycket att göra. Har gjort en video på hur det ser ut men den krånglar när jag ska ladda upp den. Försöker på nytt snart... Min midsommar var bäst, händelserik och underbar! Orkar inte skriva om allt men jag vet hur det var och det räcker.

Nu ska jag göra absolut ingenting. Bye.

Bloggar ifrån iphone..

Anledningen till att jag inte bloggar är för att vi är utan internet i den nya lägenheten så jag får sitta vid mobilen. Men det går bra ändå.. Kommer förhoppningsvis komma upp en video på hur det ser ut här idag. :) men nu frukost sen köra till reftele och hämta mer grejer! :D

Tidsinställt!

Ja, medans detta laddas upp så har jag precis vaknat för en halvtimme sedan ungefär och springer runt som en virrig höna och packar och ska även hinna med att raka benen innan klockan är 11.00 för då ska vi åka till Värnamo. Yey, shopping shopping! Ska se fall man hittar något snyggt till festen på lördag, ååh är så otroligt taggad och jag har en sak som jag så gärna vill berätta men inte tar förrän efter helgen, känns säkrast  så. Kommer säkert glömma 30 saker som är viktiga att ha med sig men tror jag fått med allt på min packningslista iallafall. Men nu ska jag sova, klockan är ju 00.00 när jag skriver detta. Men ha det bra så ska jag försöka blogga lite när jag är borta! :)

Festivaljobb & popcorn.

Jag tänkte vara jävligt ointressant och säga att jag nu ska klä på mig lite myskläder och bege mig ner för att poppa popcorn och glo på tv. Intressant va? Även blivit erbjuden jobb på Getaway Rock , får se fall man tar det. 3:e festivalen man blir erbjuden jobb på nu..

Färga hår & åka tåg.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH... Ja ehm, hej på er... Jag ligger i min säng och funderar på jävligt mycket! Jag vill göra någonting, vill färga håret så planerar på att cykla ner till affären och köpa någon snygg hårfärg! Jag vill shoppa, mh det vill jag. Ska bli så skönt när man får in lönen nästa vecka för då kommer det stå "6700" kr!! Hur jävla nice är inte det då!? Ska även sälja min iphone 4, ångrar abonemanget så la ut den på internet och en kille nappade och är villig att ge 1200 kr för den och även då ta över abonemanget. Jag ville egentligen inte ha några pengar för den, ville bara bli av med den men så frågade han vad jag ville ha och då frågade jag honom vad han var villig och ge och ja, det blev 1200 + frakt. Helt okej för mig alltså. Så ska ringa till telia imorgon och fixa allt flix flux och sedan skicka papprena till honom för att skriva på, in med pengarna sen skickar jag telefonen! :D Detta blir ju hur bra som helst. Men ah, tempo kanske ? Ska fråga min mamma lite vad hon tycker, då kan jag ju i och för sig passa på att köpa balsam med. Mh, nu var jag allt smart!

13.35 (ändrad tid) åker jag till Eksjö imorgon, ska bli riktigt skoj! Vet dock inte hur länge jag stannar så bli inte sura om jag inte bloggar. Men ska försöka, har ju fortfarande min iphone kvar så. Kanske blir något videoinlägg, kanske något vanligt vi får se. Men nu ska jag springa ner, vi hörs folket!


Sjukhus, dåligt bloggande och fest.


Åska = inget bra alls!


Me and Frida , crazy!


Sol & grillning!


Min ursäkt till er!

Men också en helgalen kväll!


RSS 2.0