Jag erkänner, det är lite ensamt i lägenheten...

Jag erkänner, det är lite ensamt i lägenheten. Känns ju dock bättre när Ronya tittar fram men ändå. Ibland är det mysigt och ibland är det ensamt , hm.. Men jag sällskapas iallafall av en bra film på tv, Van Helsing! Älskar vampyrfilmer. Men imorgon ska jag försöka ta tag i mitt liv och träna lite. Gå en lång runda 2 gånger under dagen + göra situps osv. Känner mig ganska dålig just nu.

Men nu tillbaka till filmen, bye!

Ansvar.

Lagat mat [x]
Packat [x]
Åkt till Bredaryd [x]
Handlat [x]
Packat upp [x]
Rensat + tvättat kattlådan [x]
Torka spya efter katten [x]
Plockar i ordning i lägenheten [x]

Ja det är vad jag hunnit med idag och känner mig ganska duktig och ansvarsfull. Det där med att torka spya var kanske mindre kul, blev lite orolig för min kisse där men nu är allt okej igen. Hon hade väl fått i sig något olämpligt ludd ifrån golvet, som vanligt. Hon brukar nämligen äta det som lossnar ifrån klösbrädan eller tussar av sitt eget hår, äckligt jag vet men hon är katt så vad gör man. Men nu sitter jag här i lägenheten jag ska spendera min tid i de närmsta 2 veckorna, rätt skönt faktiskt. Lite ensamt men det fixar man på något sätt. Har även slagit upp datorn och har planer på att göra ingenting resten utav kvällen. Blir rätt lugnt någon dag framöver sen nästa vecka bli det körskolan igen och sen kommer Frida som sagt hit på tisdag så detta bli ju kanon.

Men nu ska jag fortsätta göra ingenting. And remember, gör inte något jag inte hade gjort.


Jag & papi på Liseberg i spegelhuset. Haha.
Pappa fick böja sig och jag sträcka mig!

Underbar video, måste ses!

Kunde inte låta bli att bli tårögd alltså!






Du kan inte erkänna för någon att du grät den kvällen, hur dina tårar knappt ville sluta rinna..

Jag orkar inte detta, det är snart varje natt. Om inte 5 dagar i veckan! Det börjar bli jobbigt för man börjar känna dum jävla saknad på köpet och det vill jag inte för jag saknar inte dig! Jag saknar inte ett jävla skit med dig.. Men jag kan inte stå emot, du hemsöker mig, mina drömmar.. Du finns där hela tiden, bra som dåligt och ibland kan jag vakna och börja gråta ifrån ingenstans.

Men jag förstår inte, för du äcklar mig. Bara tanken av dig får mig att tänka på vad du gjorde emot mig! Jag vet att man inte ska skriva när man är arg eller upprörd men jag gör det nu och får stå mitt jävla kast sen! Varför kan inte du få lida, varför!? Det var ju du som gjorde så fruktansvärt äckligt jävla fel. Du kan inte erkänna för någon att du grät den kvällen, hur dina tårar knappt ville sluta rinna. Du kan ljuga för andra men inte för mig för jag var där, jag såg dig! Jag höll din hand, höll om dig och såg på dig hur ont det gjorde i dig!

Men när du klev utanför den där dörren så klev du ut ifrån en värld och in i en annan, du fängslade dig i ett skal som gjorde att jag inte längre känner igen dig. Du är inte samma som förr, jag kan inte ens se på dig utan att bli äcklad av vad du har blivit. Även efter allt som hände så efter ett tag så kunde vi prata som förr, vi kunde prata i timmar om allt och tiden bara flög iväg. Men sedan så kom det där igen, någon kom på dig vad du gjorde och du blev ännu en gång den människan jag inte kände igen!

Idag känner jag inget för dig. Visst, innerst inne hatar jag dig för det du gjorde emot mig och känner fortfarande en smutta ledsamhet ibland men det är något som kommer släppa helt snart och du kommer bara vara ett minne för mig. Jag säger inte och kommer aldrig säga att du var ett misstag för det var du inte. Vi stod varandra så nära, du kände mig bättre än någon annan. Du kunde se på mig när något var fel och jag likaså! Men som allt annat går det alltid snett, något går alltid fel och man kan inte få ha denna bästa vännen för alltid. 

Du är inte längre min bästa vän och kommer aldrig mera att bli. Oavsett om du ber mig om ursäkt eller inte så kommer jag aldrig mer kunna se på dig som förr, aldrig..! Du kommer aldrig bli den du var och det kräver jag inte. Men jag har sett vad du har blivit och det äcklar mig, du äcklar mig. Men jag hoppas du har det bra, för det har jag! Jag älskar livet och du gav mig en sådan underbar kraft till att ta tag i så mycket mer nu så det ska du ha ett tack för, men inget annat. 

Jag saknar inte dig, jag saknar inte mig & jag saknar inte oss..!

(och nej, ni vet inte ett jävla skit om vem jag pratar om....)

Jag menar inget illa, jag hade också kunnat hora mig framför spegeln...

Har ni tänkt på en sak? Alla dessa tjejer som bystar upp sig framför spegel och fotar, tar på sig det där extra genomskinliga linnet eller ligger/står i bara underkläder och fotar...? Drar ner linnet extra mycket och fixar till brösten så de nästan trillar ur!?

Jag menar inget illa, jag hade också kunnat hora mig framför spegeln för jag har också bröst! Jag är så trött på att killar kommenterar dessa tjejer som vackra & fina men vi alla vet ju vad de egentligen tittar på när de ser dessa bilder.
Som sagt, tro mig. Med 1 kg läppglans på läpparna och rätt sminkad kan jag också se ut som en slampa i spegeln. Ni får tycka att jag låter extremt dum i huvudet eller vissa kanske till och med tror att jag är avundsjuk men det är inte fallet här. Jag är bara trött och blir ledsen att det finns flickor/tjejer/kvinnor idag som tar dessa bilder på sig själva och lägger ut på internet eller kanske "bara skickar till en kille" för tro mig, den bilen skickas vidare. Den kommer upp någonstans och bam, den ligger där för alltid. Varför finns det tjejer som söker denna sorts uppmärksamhet? 

Nej jag har själv inte varit med om det, det är inte där skon klämmer heller. Jag blir bara upprörd och vi alla har väl rätt att yttra våran åsikt, right? Visst, det finns säkert människor där ute som hade kunnat ta upp detta på ett mer fint och säkert rätt men jag tar detta på mitt sätt. För let's face it, jag är inte den enda idag som tänker fjortis och slampa etc när vi ser dessa bilder på tjejer idag? Ni vet vilka sorts bilder jag menar så spela inte dumma heller.

Jag menar, hur roligt tror ni det är om en dag någon utav dessa tjejernas pappa eller mamma kommer på sina arbetskollegor att titta på dessa bilder på deras dotter på internet? & fatta mig inte fel, jag vet att detta händer pojkar/killar/män med men det är mest upplyst när det kommer till just det kvinnliga könet så det är därför jag tar upp detta. Jag tycker vi människor söker uppmärksamhet och accepterande på de mest sjuka sätt idag. För alla vet att människan är twisted as hell, det går inte att neka. Men jag vill inte sitta här och låta som att jag hatar människan för det gör jag inte. Men ibland blir jag upprörd över vissa saker och har ingen att disskutera detta med så då skriver man istället, för att nå ut till andra om vad man har att säga och jag vet att det kommer vara minst 1 som kommer klaga på mitt inlägg här nu men vet ni? Jag bryr mig inte, jag säger vad jag tycker och tänker.

Alla har vi rätt till en åsikt och ingen kan ta min åsikt ifrån mig!

~ So what, I fucked your brother. Oh, that's gotta sting a bit, bitch... ~

Yes, idag är jag lite hatisk av mig. Har mina anledningar men icke ska det gå ut över någon. Legat i soffan mestadels av dagen och kollat på Supernatural. Rätt skönt att bara ligga och göra ingenting. Men nu börjar det bli ganska tråkigt så ska nog dra på mig lite andra kläder och gå ut och gå en runda. Väntar även på ett sms av min bror så jag vet när vi ska äta, lite roligare om man kan äta tillsammans, right?

Men men, nog snackat have nothing more to say. Så tills dess så vet ni, take care och gör inte något jag inte hade gjort!



Jag känner för att gråta, jag vet inte...

Jag känner för att gråta, jag vet inte varför men det bara känns så. Konstig känsla detta må jag säga. Jag har inget att gråta över, det är ju också en aning knas. Hm, antar att det är en sådan stund i livet då man känner sig lite depp. Det har man ju aldrig gått genom innan, eller jo kanske. Si sådär 1000000 gånger kanske. Men men, det är bara att pina sig genom det och komma ut med ett leende.

Imorgon åker min mamma & Per till Göteborg och spenderar en natt där. Så blir att vara ensam hemma här 1 natt innan man beger sig till pappa för att spendera 2 veckor där. Hoppas Kevin är hemma imorgon natt för vill inte vara all alone. Hoppas även han kan komma och sova med mig någon natt så jag slipper vara där själv med. Men Frida skulle nog komma upp till mig på tisdag, hygglig tjej den där Frida. Hon ska få en godisbit som tack, Mars gillar hon. Eller är det Japp? Jag tror det är Mars faktiskt nu när jag tänker efter. Hm, äsch då hon kan få båda!

Men nu ropar sängen, har haft otroligt trevligt ikväll faktiskt! Grillat och efter det blev det en kubbrunda och mitt lag vann båda gångerna. Måste säga att jag är hyffsat bra på kubb när man väl kommer igång. Men nog babblat, vi hörs imorgon igen mina vänner. Men vet ej när, ska sova sova och sova först. Sen även packa lite med och sedan bänka mig framför tv:n och kolla på massor utav Supernatural! Men tills dess så vet ni , sköt om er och ha det bäst!



Om nom nom nom, my hotties! Till vänster har ni Sam och höger Dean.
Sam är min och Dean är Fridas så sorry guys, ni får hitta någon annan
att dregla över för dessa hunk's är våra!

Jag kan när jag vill.

Låt mig presentera, den nya Mikaela!



Grilla & 2 veckor ensam?

Jag vill festa, jag vill släppa loss (loss/låss, hur fan det nu stavas) få släppa allt och bara spåra ur totalt.
Få klä upp mig, fixa mig fin och hoppas på att någon tittar på mig? haha, nej men vill ha riktigt skoj och festa loss. Ska ha pappas lägenhet för mig själv nu i 2 veckor så får försöka ordna någonting skoj där kanske? Får se får se..

Idag så ska jag inte göra ett jävla skit, bara chilla på mitt rum och tänka på mig själv. Ikväll så kommer Kevins "tjej" (dom "dejtar bara". ;D) hit och då tänkte vi dra igång grillen. Då ska jag passa på att spela massor utav go musik och bara vara, ha trevligt med las familjas och Jenny. Vädligt trevlig tjej det där måste jag säga.

Men nu skall lite roligare kläder på min kropp och så ska jag även sminka mig lite. Ska försöka ta lite kort på mig och mitt nya jag. Får se när fan jag orkar lägga upp bilderna sen Helsingborg och Liseberg men de kommer nog faktiskt upp på facebook. Någon kommer nog upp här, ska försöka orka. Men tills dess, ha det fin fint!



Detta är anledningen till att jag ska vara i papis lägenhet i 2 veckor.
Han åker bort så ska passa lille sötnosen Ronya, dock är hon ju inte lika
liten längre. ;D

Frisören gjorde jobbet..

Äntligen har jag klippt mig, äntligen äntligen äntligen!
Ångrar mig inte någonting alls som jag trodde jag skulle göra. Är så otroligt nöjd!
Även spenderat några dagar i Helsingborg, därför jag inte bloggat.
Pratar tyst för att mami vilar. :3

Öland?

Känner stor lättnad, gjorde klart studiehäftet (körkortsteorin) idag så nu är det bara att mala genom det + de som känns osäkert i boken. Sitter även desperat och kollar SMHI ifrån torsdag-söndag eftersom att vi ska åka då och jag vill so bad till Öland för att träffa Andreas, Tim, Martin och Joel! Miss them ... Inte sett pojkarna på 3-4 år så känns lagom.. Men just nu ser det mörkt ut för min del, endast imorgon och onsdag som det fina vädret ligger på just nu. Men vem vet, kanske ändrar sig. Det har det ju gjort nu så håll tummarna för mig!
Men nu ska jag nana kudden, körskolan imorgon. Börjar vid 10.00 med dubbel lektion. Kommer gå bra vad det känns nu, ska köra stadskörning sen ska jag även be om att få gå genom bilen osv. Men som sagt, god natt folket!

Semester & körlektioner.

hoppas på sömn inatt..
Natten till denna dagen var väl inte bäst direkt. Imorgon blir det Värnamo till körskolan och plugga och tisdag, onsdag, torsdag så är det körlektioner som gäller för min del. Sen på torsdag beger jag mig iväg med husvagn med min familj + min morbror, hans sambo och min kusin Robin. Öland, Smögen eller något annat ställe jag glömt namnet på blir det. Allt hänger på vädret... Så håll tummarna för oss.
NATTI NATTI!

Mitt rum

Jag låter så jävla ointressant och ointresserad ..
Glömde även att visa fondväggen ordentligt..


Sur och bitter men mysig middag.

Ja, jag var jävligt sur & bitter igår.. Ursäktar för det..

Idag så blir det teoriplugg, mysig middag med las familjas sen ikväll ska jag åka till min älskade pappa.
Det ska bli trevligt, tror småbröderna är där med. Hoppas ni har en fortsatt trevlig dag folket!

För f*n.....

Åh blir så jävla sur! VARFÖR går ni in och ska läsa min blogg och när ni ser att jag laddat upp ett videoinlägg så skiter ni i att titta på det?
"för att du är så jävla tråkig Mikaela"

Eller vadå!?
Shit alltså...

Om ni bara visste..


Färgar just nu håret..

Färgar just nu håret rött, hoppas på bra resultat!

Idag, imorgon & nästa vecka i 1..

Bryts där i slutet för jag pratar för länge. ^^

Så sant..


Död åt körkortsteori!

God I look fat...

Blivit med syskon!

Nu jävlar så ska jag ta mig tid till att blogga. Blir inte så mycket när det är fint väder eller när man jobbar tyvärr, men jag försöker så gott jag kan jag lovar. Man känner knappt för att sätta sig och blogga när man har jobbat men jag gör mig till för er nu! Vaknade vid 10.00 idag och låg kvar i sängen och drog mig till halv 11 tiden. Sen var det bara upp och fixa sig för vid 12.00 så kom pappa med hans nya tjej, OTROLIGT trevlig måste jag säga. Så nu kan jag gå ut med att jag har fått yttligare 3 syskon. 2 småbröder till och äntligen en lillasyster!! :D Just nu kommer dom ju vara plastsyskon för mig i början men ju längre tiden går så kommer kanske även dom räknas in i min syskonskara. Så att ifrån början bara ha 1 syskon och nu sitta här med 6 st är inte dåligt tycker jag. Har ju som sagt alltid velat ha en lillasyster så nu jävlar, äntligen någon man kan få klä i söta kläder, fixa håret på och när tiden är kommen ska jag även lära henne sminka sig! Haha, ja jag är helt inne i detta för att jag vet så väl att detta kommer hålla mellan pappa och Katarina som hon heter. :)

Nu orkar jag inte skriva mer. Men förhoppningsvis skriver jag mer imorgon vid ungefär samma tid. Slutar 21.00 så är hemma runt 21.30 ungefär. Hoppas ni har det bra tills dess..
Bye!

...


Yes, so it is..


tråkig natt.

1. SÄTT DIN MUSIK PÅ BLANDA.
2. KLICKA PÅ NEXT-KNAPPEN EFTER VARJE FRÅGA.
3. ANVÄND SÅNGTITELN SOM SVAR PÅ FRÅGAN.
4. FUSKA INTE.


1. Hur mår du idag? Black Jesus
2. Kommer du långt i livet? Runaway
3. Hur är skolan för dig? Dear God
4. Vilket är ditt livs themesong? Only girl (in the world)
5. Vilken är din livshistoria? Popular
6. Hur ser din framtid ut? Becoming Insane - haha.
7. Hur blir din morgondag? Lay back in the arms of someone
8. Vad är det bästa med dina vänner? Start without you
9. Vilken sång beskriver dig bäst? Heaven nor hell
10. Hur ser ditt liv ut just nu? The city is at war
11. Vilken låt kommer att spelas på din begravning? Still counting
12. Hur var du som barn? The shift
13. Vem kommer du att gifta dig med? Black days begin
14. Hur ser världen på dig? Faced down
15. Vad tycker dina vänner om dig? The hits keep coming
16. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig? Har jag fel
17. Kommer du någonsin få barn? Förlorad generation
18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av? Hold my hand
19. Hur blir du igenkänd av folk? Sun in my pocket
20. Vilken är din livsfilosofi? Mr. Jones
21. Vad tycker dina föräldrar om dig? Come as you are
22. Tycker andra att du är attraktiv? Walking on sunshine
23. Vad kommer du att säga när du gör slut med någon? The riddle


Osocialt..

Nu har jag blivit sådär osocial igen, men, det är INTE för att jag inte orkat blogga utan för att jag har inget internet här ännu så vi sitter ju som sagt på det mobila... Vi är ju 4 i familjen så inte alltid det är ledigt och nu i helgen så jobbar jag så orkar ju egentligen inte blogga.. Men nu så är jag här och skriver för fullt. Imorgon så ska jag förhoppningsvis ut och köra lite med pappa, även iväg och äta med honom. Min ide för det hade varit lite mysigt tycker jag. Även köpt en liten present till  honom men vill inte avslöja det här ifall han läser detta. Så ni får se när jag har gett det till honom. Annars är allt bra med mig, dags för risk 1;an på tisdag klockan 08.00 , inget jag riktigt ser fram emot men körkortet är nära nu! ;D

Har läst 2½ kap i boken och har ju kunskap sedan innan och gjorde testet på mobilen idag och fick 45/65 så detta ska nog inte vara några problem då jag kommer hinna läsa ut boken innan det är dags. Men det känns bra men man ska inte hoppas på för mycket. Jag är inställd på att jag kommer göra mitt bästa, mer kan jag inte göra.
Även precis avjutit en mumsig kvällsmat. Min nyttiga vecka går bra faktiskt, åt en tallrik med vanlig fil med 2 digisteve kex (stavning på det?) i och det var otroligt gott. Testa det om ni inte har gjort det!
Nu värker nacken och fötterna som bara den så ska sova bort smärtan nu tänkte jag. Försöker blogga imorgon kväll igen. Tills dess får ni ha det underbart!

RSS 2.0