1:a jobbdagen!

God kväll alla glada! Idag hade jag min första dag på jobbet och det var hur roligt som helst! Fick först göra lite slavarbete som torka av borden, soppa/skura osvosv. Men efter 2 timmar av slit med städ så fick jag komma in i köket och börja hacka lite grönsaker och tillslut hjälpa till med maten, ta emot beställningar/ta betalt/svara i telefonen osv. Åh gud vad roligt och trevligt jag har haft där nere och fick massa cred också vilket känns otroligt bra. På söndag har jag min andra test-dag och får då även reda på om jag får jobbet eller inte så håller alla tummar och tår som möjligt går på att jag får det!

Har precis tagit en underbar dusch och nu ligger jag i sängen taggad för imorgon. Först är det upp till Eksjö på dagen för 90 års firande för min farmor Asta då blir det god mat osv. Sen vid 6 tiden är det till pappa för att förfesta och fixa sig och sen drar han, jag och Emma ut till Sigges och röjjer gärnet! :D Japp, ni hörde rätt, med min pappa! Han är as soft att festa med och nej jag drar inte efter honom som en svans där inne men ändå!

Men nu orkar jag inte skriva mer och som ni förstår kommer jag inte blogga imorgon heller men på söndag förhoppningsvis så blir det nog lite bilder osv.

- Bye!

Livet leker och jag älskar det!

Har inget direkt att säga idag mer än att jag haft en trevlig stund med flickorna Emma och Marie idag efter skolan. Slutade tidigare men det klagar jag ju inte på, blir nog tidig helg nästa vecka och det klagas inte heller på. :D Livet leker och allt är så jävla underbart just nu, känns som att inget kan förstöra för mig just nu!




Sola & måla

Ingen skola för mig idag inte, så nu sitter jag på mitt rum och har precis plockat iordning lite och tänkte nu gå ut och lägga mig i solen och försöka få lite mer färg på kroppen. Kanske äta lite också så att man inte går runt och är hungrig hela dagen, inte bra. Vid 16.45 så tar jag även bussen till Anderstorp för att måla lite i lägenheten, skojsigt! Älskar att måla, hehe. Så lär nog int vara så aktiv här ikväll, men det förstod ni nog redan.

Men nu vill magen ha mat och sen åker bikinin på och ut och steker i solen. Men vi hörs så fort jag kan sen igen, kan hända att jag även visar lite bilder för er så ni får se hur det ser ut.

- Bye.

Påskägg!

Har ju glömt att visa mitt fina hello kitty påskägg jag fick nu i påsk. :D








Kläder!

Här mina vänner är det som blev inköpt idag. En blommig "t-shirt", ett par ljusa korta jeans leggins, en svart/vit/röd rutig skjorta och ett fint halsband. Är riktigt nöjd med kläderna. Måste ju även säga att det enda jag köpte för egna pengar var skjortan, det andra betalade snällt min älskade mami! <3


Pengar betyder kläder.

Hej på folket. Vad har ni för er denna tisdagskväll? En annan sitter i soffan och bara latar sig. Skolan var helt okej idag, lektionerna var softa och jag hann klart min projektrapport och känner mig riktigt nöjd faktiskt. Idag var jag även och växlade in mina småmynt och fick där ihop 570 kr, inte illa tycker jag allt! Så fick bli en ny mascara och lite nya kläder till lördag då vi ska upp till Eksjö för att fira min farmor som fyller 90 unga år och även en skjorta som jag ska ha på lördag kväll då det är Sigges! :D Bilder på detta kommer sen då det ligger i mammas bil. Var även nere på Ölmehus idag för att kolla lite tider och vi kör 2 test dagar för att se fall dom trivs med mig och att jag sköter mig och att även jag trivs där. Blir på fredag klockan 15.00 och även på söndag vid 16.00 , får se till att inte festa allt för hårt på lördagen.

Men nu orkar jag inte blogga mer, ska sätta mig ute med datorn lite och bara lyssna på musik och dryga runt på facebook. Njuta av att det största stressmomentet är borta ur mitt liv!

- Bye!

Skola = plugg..

Blöh, ångrar min tanke sen igår att det skulle vara härligt att komma tillbaka till skolan för man får mycket mer gjort när man sitter hemma faktiskt. Ska strax sticka iväg till Oasen för att äta lite frukost, kan behövas då magen säger så + få ny energi. Har inte så mycket mer att skriva nu mer än att Linus sitter och är en fucking pain in the ass just nu, kommer slå killen vilken sekund som helst om han inte slutar..... -.-'''

Nu går jag och får i mig lite energi så humöret kanske går upp lite med.

I suppose that i care..

Detta känns otroligt bra, är snart klar med rapporten. Har suttit och skrivit på den i omgångar idag men snart så är det helvetet avklarat det med. Imorgon så är det skola igen och det känns väl sådär, ska väl kännas gött att komma igång med plugget igen. Det fina underbara vädret ger en ny energi! :D På fredag kanske jag ska följa med Frida till hennes skola och hälsa på folket där, ska bli väldigt skoj faktiskt. Blir väl även lite shopping efter skolan där med och det känns också as kalas skoj!

Nej, nu får jag ta tag i mitt liv och gå och duscha så man inte ser ut som fan imorgon när man kommer till skolan. Lite lagom onödigt kanske. Men ha en fortsatt bra kväll folket så hörs vi imorgon igen.

- Peace! .

Sol sol, mera sol!

Hej på er alla, underbar dag right? Jag ligge i min säng och skriver på min rapport som ska in imorgon. Har även hunnit att sola lite med. Det spritter även i kroppen av träningskänsla så blir nog ett bra pass senare idag med hemmaövningar, kanske en promenad med? Vi får helt enkelt se. Imorgon får jag ju förhoppningsvis mina tabletter av Camilla med så jag kan börja med dom på allvar. Men nu så har jag nog inte så mycker mer att skriva här så vi får höras senare igen.

- Bye.

Ps, glöm inte min viktblogg!


Def Leppard! <3

Knarkar låten, den är så jävla bra!


Underbar dag, kan inte direkt klaga!

Great news dudes, internet funkar här hemma så spotify är i full gång och funderar på att dra på mig bikinin och lägga mig i solstolen lite. En annan sak, det är fan kallare här inne än vad det är ute. ;o Här det hela 32 + grader i solen och det kan ju inte annat än att älskas! :D

Införskaffade mig även en ny klänning igår på H&M i Jönköping, 99 kr är billigt och bra och jag gillar den verkligen. Otroligt skön att ha på sig och ännu härligare är att man har gått ner 1 storlek också . ;D Dock är den lite tight över tuttarna men vafan ska man göra, kan inte precis göra dom mindre... -.-''

Las natural, ja inget smink och det är as härligt!




Per har även grävt fram denna underbaringen till mig och jag blev otroligt glad när jag fick reda på att det var mitt, mitt bara mitt! :d



Dagen är underbar och nu går jag ut och sätter mig i solen och solar en stund, kanske min kompis smirnoff ice följer med en runda med vad vet jag?

Inget internet - sucks..

Kan tyvärr inte lova så mycket bloggning någon dag framöver nu då vårat internet hemma i Reftele har valt att lägga av. Men förhoppningsvis så löser det väl sig inom en snar framtid. Bilderna ifrån Elmia får då komma när internet funkar igen för nu går det inte då jag ska till Anderstorp och spackla och slipa mitt rum.

- Bye

Grilla och sommar.

Grillar med papi, småbröderna och Helena och dagen är underbar. Blev ingen fest för mig idag, ingen större lust för det alls faktiskt. Istället så laddar jag för Elmia med Helena imorgon och det ser jag fram emot. :D Hoppas ni har haft en bra dag för det har jag haft.

Men nu fortsätter grillandet, bye!

Old friends, love it!

Lovade er ingen fultime bloggning för jag orkar verkligen inte just nu.. Har verkligen inget bloggsug, ska köra igång en frågestund kanske? För att få igång gnistan lite. Hm, den tål att tänkas på faktiskt. Iallafall så har jag haft 3 underbart roliga dagar hos Frida, tja vi har ju alltid skoj men blev lite förvånad för denna gången fick jag med henne ut på balkongen för att sola och även den lilla albinon fick färg hon med, yey her! En annan har ju blivit snäppet brunare, men mer sol ska jag ha. Slipper man komma som en snögubbe till stranden i år och det känns ju otroligt härligt det med.

Snart påsk med, ska ni göra något speciellt i påsk? En annan ska på fest med kompisar man inte umgåtts med riktigt på otroligt länge så det ska bli trevligt. Givetvis följer kameran med dit så ni förhoppningsvis får se bilder på lördag eller söndag. Imorgon så ska jag sola om det blir fint väder och eventuellt följa med mami & Per till Jönköping men vi får se hur det blir med det.

Ja jag borde nog sova nu, klockan är ju trotts allt 02.00 på natten snart och det är en dag imorgon med att tänka på. Så vi får höras imorgon om jag orkar blogga då, håller tummar och tår.
Godnatt så länge! :)

Oh, btw. Följ mig på twitter vettja. Cool är jag som skaffat det nu tack vare Frida.
"Mmikkiz" är mitt namn där.


Studentklänning!

Idag kom min älskade klänning, känner mig som en prinsessa i den! SNART ÄR DET DAGS. :D
Nu ska jag bege mig ut i solen igen och sen duscha och käka, även packa lite och sedan så beger jag mig till Frida i någon dag, bloggar när jag är hos henne senare ikväll!


Tillbaka, men på heltid?

Hejsan. Nu är jag tillbaka men lovar er inte allt för mycket alla redan. Utan jag bloggar när jag känner för det nu sen så får vi hålla tummarna för att jag kommer fortsätta med detta, annars lägger jag nog ner det.. Har inte hittat någon lust till att blogga och heller inget att skriva om. Vi kan ju alla glädjas åt att jag har fått jobb, än så länge har jag fast tid på Gisledagarna, känns lite tråkigt men vad gör man inte för pengar och att komma ut i vuxenlivet? Men nu så ska jag fixa mig och kanske sedan bege mig till Gislaved, vi hörs.

Så länge kan ni njuta av denna texten!

____________________________________________________

är gud skapade kvinnan, kom det fram en ängel till honom.
"varför använder du så mycket tid till just denna skapelse" frågade hon.
Herren svarade:
"
Har du sett så många specialeffekter jag måste ha, för att skapa kvinnan?

Hon ska kunna tvätta, men inte vara gjord i plast.
Hon ska fungera på vilken diet som helst och ha en kropp som kan föda,
och sköta fyra barn samtidigt.
Hon ska ha en kyss som kan läka allt
från ett uppskrapat knä till ett sårat hjärta.
När hon är sjuk så botar hon sig själv, o
ch hon tar hand om andra när de inte har det bra.
Och allt detta ska hon kunna göra med endast två händer.

Ängeln blev förvånad över alla dessa egenskaper.
Hon närmade sig kvinnan, och rörde vid hennes kind.

Men hon är så mjuk...? Sa ängeln,
Gud sa:

Hon är mjuk, men hon är också stark.
Du skulle inte tro på vad kvinnan kan utstå och klara av.

Kan hon tänka? Undrade ängeln.
Gud svarade
:
Hon kan inte bara tänka, utan också resonera och kompromissa
Ängeln fick plötsligt syn på något och sa:
Herre, det ser ut som att denna modell har ett läckage.
Det är inget läckage, det är en tår.
Vad är dom till för?
frågade ängeln,
och Gud svarade:
Tårarna är hennes sätt att uttrycka sig på,
hennes sorg och hennes kärlek,
hennes ömhet och hennes ensamhet,
hennes lidelse och stolthet.


Kvinnan har styrkor som förundrar mannen.
Dom tål katastrofer, och dom klarar av tunga bördor,
men de har lycka, kärlek och känslighet.
Dom ler när som vill skrika, sjunger när dom vill gråta,
gråter när dom är lyckliga och ler när dom är nervösa.
Dom slåss för det dom tror på, och de står emot orättvisor.
De tar inte ett "nej" för än de blivit
övertygade
om att tro på en bättre lösning.
De ger av sig själva, för att familjen ska ha det bra.
De följer en vän till läkaren om hon har läkarskräck.
De älskar villkorslöst.
De gråter när ett barn för första gången öppnar sina ögon,
och de glädjer sig över sina vänner som lyckas.
De blir glada när de hör om födelser eller bröllop.
Deras hjärta brister när en vän dör,
men de är starka när dom tror att de ingen styrka har kvar.
Dom vet att en kyss eller en kram, kan läka ett brustet hjärta.

Men, det finns ett fel på kvinnan: Hon glömmer vad hon är värd!


paus..

Bloggpaus, faktiskt..
Vet inte hur länge men behöver det, orkar ingenting just nu och måste fokusera på skolan!
Hörs snart igen, med bra nyheter med. (A)

Lägenheten!

Hejsan. Jag tänkte bara säga att helgerna framöver så kommer jag kanske inte vara så social på bloggen osv för måste ta varenda lediga stund i lägenheten nu för nu är renoveringen i full rulle! Ska givetvis försöka slänga upp bilder osv sen min och Camillas utekväll igår + lite bilder ifrån lägenheten!

Men nu måste jag faktiskt sova, en dag imorgon med! Natti!

Tänker på dig..

Galet!

Helgalen natt med Camilla! Berättar mer senare eller imorgon för nu ska jag ha en mysig kväll med min familj och grilla osv!

Ingen mer gymnasieskola efter sommaren!



Pigg och vaken , nej kanske inte pigg men vaken iallafall. Har precis gjort mig i ordning, var så glad när jag fick sommna om vid 07.00 idag för att det visade sig att jag åker med mamma nu vid 09.00 istället. Är inte livet underbart då? Ska först ner till min praktikplats och kolla lite mer praktiktider eftersom att jag missade en vecka/5 dagar så förhoppningsvis kan jag vara där nere. Kom på mig själv att jag vill fan inte göra det i sommar, för i sommar går jag ut skolan = ska inte vara mer skola! Inte på gymnasienivå iallafall!

Men nu så ska jag dra, kanske kan blogga sen iallafall men lovar er ingenting! Bye!

Evelina, en räddare i nöden!

Tjejen som alltid får en på otroligt bra humör och är allt för underbar! Människor som läser min blogg, jag ger er;




Blir man inte allt för glad när man får en kommentar som denna?!

vet inte om ni ser vad det står så skriver det för säkerhets skull;
"Jag måste bara få säga att det är så H I M L A kul att du är tillbaka i klassen :D Du sprider glädje. Plötsligt inser man vad som saknades!" Underbara skapelse, du är allt för bra för att vara sann!

Fotografering och student.

Okej, kanske borde blogga idag.. Lite iallafall.. Orkar faktiskt egentligen inte, är helt slut i kroppen och jag vet inte varför.. Men imorgon kommer jag inte kunna blogga vad jag vet så gör det nu. Varför? Jo för jag ska med Camilla hem efter skolan och sova där imorgon för jag ska nämligen fota henne! :D Hur kul är inte det liksom!? Vi ska köra på ett älvtema ute i skogen, ser verkligen fram emot det för det är min första "riktiga" fotografering utav någon annan sådär på riktigt ni vet. Kommer visa de bilder jag får visa här sen på bloggen!

& en annan sak som gör mig glad är att jag fortfarande leder budgivningen på tradera på min studentklänning vilket gör mig otroligt glad! :D Så håller alla tummar och tår på att jag vinner den faktiskt! För den är så "jag" om man ska säga så!

Men nu så ska jag snacka lite mer med folket sen sova faktiskt, have a great eavning!

April 6 - 2011

Då var 1 timmes joggingrunda avklarad, dock så orkade inte mina men sista biten så fick bli en slags powerwalk sista biten hem. Men kan ju säga att det var GANSKA så härligt att ha duggregnet och den kalla vinden i ansiktet för man fryser ju inte direkt när man är ute och springer. Helt ärligt talat så svettas jag som fan men vem blir inte varm liksom. Man kan ju inte ut och springa i shorts och linne nu direkt..

Annars idag har jag legat hemma pga mitt livs värsta mensvärkar! Under alla mina år så har jag aldrig någonsin haft såhär ont som jag har haft de senaste 3 dagarna och spytt har jag aldrig gjort heller men det gjorde jag i natt. Så ah, där av skälet att jag stannade hemma. Men har ändå fått lite nytta gjord. Vid 4 gick jag även ner till bibblan här i Reftele och pluggade teori med Hanna, mycket trevligt och snällt av henne tycker jag! Hon gav mig ett smart tips att jag ska läsa ett kap innan jag går och lägger mig varje dag och det ska jag bannemig göra! Stänga ner datorn 1 timme tidigare och bara ligga och plugga körkort. Imorgon så ska jag även försöka ringa till körskolan och boka in mig på risk 1;an och någon körlektion så jag får skiten gjord snart!

Men nu så ska jag ställa mig i duschen, känns nästan som att det behövs nu! Men ha en trevlig kväll så kanske vi hörs senare sen annars imorgon!


Jogging, äntligen!

Nu beger jag mig ut på en joggingrunda efter 2 timmars plugg av körkortsteorin med Hanna. Skriver mer  sen när jag är tillbaka!


Studenten = bara massa krångel (?)

Skolan fortfarande, stress stress & massa stress. Precis varit på ett möte med Emma ang studenten och studentfesten och herregud alltså.. Vissa kan ju inte ta åt sig av andras åsikter om saker och ting och heller inte sammarbeta! För mig handlar inte studenten om maten eller om vi får dricka alkohol eller inte. För mig är det att få komma en allra sista dag till skolan, få träffa sina vänner och klasskamrater och få springa ut där sen med klassen och få känna att nu har jag tagit studenten. Jag skiter i om jag får dricka alkohol eller får spagetti och köttbullar eller inte bara jag får ta studenten sen sköter sig resten av sig själv vad du gör och inte!

Idag så ska jag hem och ut och jogga en bra runda för att riktigt rensa huvudet för det är som ni kanske har märkt väldigt mycket som händer just nu , mycket bollar i luften om man säger så och allt verkar som att det måste ske på en och samma gång. Jag har knappt 8 veckor på mig att fixa till mina betyg och för vissa kanske det låter som lång tid men det är det inte när det är mycket som ska göras och det är ju inte bara plugg här i livet! Men visst så prioriterar jag plugg/skolan först nu, allt annat får komma sen.

Men nu så ska jag försöka skriva lite på praktikrapporten för det är den som ska in först, wish me luck people!

stressen tar överhand..

Utsidan visar inte insidan, jag är mer stressad än någonsin och tror
inte att jag kommer klara detta..
Jag vet att jag kommer det men just nu tror jag inte på mig själv..



Hittar ingen energi så vad gör jag?

. . .

DÖ DAGEN, DÖ!

Varför stannade jag inte hemma idag!? Jag mår sjukt dåligt, är sjukt trött och får ingenting gjort. Personen jag behöver här är sjuk och jag hittar ingen energi till att plugga så hur ska denna dagen gå egentligen!? Usch på detta, usch på allt! Nu går jag till Oasen och äter frukost I think, hoppas att humöret blir bättre under dagen annas sjunker jag under jorden ett tag så att ni vet det redan nu..

Mitt nya rum!

Nu har jag klurat lite...
Funderat lite på hur jag vill att det ska se ut i mitt rum. Funderade på en fondtapet innan men nu blir det en annan, nämligen denna skönheten;



Jag gillar den skarpt! Sen blir det 3 ljusrosa väggar till det, vita fina gardiner, vita lackhyllor ifrån ikea med silvriga ljustakar på och även en fotoram i vitt på varje! :D 2 vita garderober, 1 säng (förmodligen svart) en svart fotölj och ett vitt bord. Vet ännu inte riktigt vad jag ska ha på toaletten men det kommer väl! Åååh vad jag älskar att inreda! Rummet är otroligt fint och stilrent i mitt huvud!!

Skola = stress..

Herregud...
Sitter i skolan i Fokus och försöker att dra mig genom ULS frågorna men har kört fast på en och hittar verkligen inte svaret och det är då man blir stressad, då man tror att man inte ska komma vidare med uppgiften och sitta med denna uppgiften för alltid!

Testade (tog en paus) att ta körkortstestet när det gäller vägmärken och detta blev mitt resultat;

Kategori
Kunskapsprovet
Testtyp
Vägmärken
Max poäng
65
Kravgräns
52 (80%)
Ditt resultat
60
Procentuella resultat
92%

Rätt nöjd då jag knappast har pluggat på vägmärkena! Nu så ska jag nog testa hela testet och se vad man får där!

Nu besöker John Blund mig för en dejt med mig och kudden!

blööööööh!
Hela mitt rum luktar äckligt som fan tack vare den där väskan! HAH, inte roligt alls vill jag lova er! Borde egentligen sova nu, är otroligt trött så vad gör jag uppe? Ska nog faktiskt sova nu, säga godnatt till allt folk man snackar med på msn och sussa kudden och gosa med min lilla mus! Japp, det lät fel och det  var meningen med! Har ett gosedjur i sängen som är en mus nämligen! ^-^

Men nu måste jag sova, vi hörs imorgon folket!


Ullared!

Hej på er!

Varit i Ullared idag ju, därför jag inte har bloggat! Gud vad folk det var men gud vad roligt och trevligt jag har haft det, min yngsta lillebror Rasmus följde med också så det blev ju extra trevligt! Pappa som är så otroligt snäll betalade allt åt mig! Åh man kan inte annat än bli så otroligt glad! Här har ni bilder på det jag införskaffade mig och papi betalade. ^^

1 st vår/sommar jacka



1 tjockare tröja som det snart ska tryckas "student 2011" på och ett
snyggt linne!


2 st tröjor



1 st väska då min andra håller på att spricka i sömmarna pga att den
inte orkar datorn.
1 st plattång 1 st träningsbok 2 st våtservetter (alltid bra att ha i väskan)
1 st hello kitty läppsyl (ja jag stavar det så!) 1 st hörlurar och sen även
sminkborttagningsservetter men dom råkade pappa få med sig hem.



TACK SÅ OTROLIGT mycket pappa, hade en otroligt trevlig och rolig dag tillsammans med dig och Rasmus. Självklart fick pappa inhandlat massa kläder osv med som jag var med och valde. Snygga skjortor och tröjor osv. Men nu så ska jag ner och rensa ur lådor som har stått på vinden, måste ju slängas en del nu när vi ska flytta. Inte tillräckligt med utrymme där nämligen!

BYE!

Grattis!

Maaaaaaaat!
Magen skriker efter mat just nu, inte ätit sen 2 idag så är kanske dags att slänga i sig något nu? Blir snabbis med pommes och hamburgare, tog det pappsen hade hemma! Varit en sväng i Värnamo idag med mami och Per med och det var väl trevligt. På tal om Per så fyller han år idag så honom säger vi grattis till tycker jag! Man fyller ju bara en gång om året!

Ikväll så blir det filmtittande och bara ta det lugnt med papi och Ronya, ser ut så nu iallafall och det gillas! Imorgon blir det ju Ullared och underbart snäll pappa som jag har så hjälper han mig att betala jacka osv. Väldigt snällt av honom tycker jag!

Men nu måste jag fortsätta med maten, bye!

Håret!

SÅHÄR BLEV MITT HÅR! :D
Man ser kanske inte så mycket skillnad men det är uppklippt 15 cm
och har även tunnat ur det som fan och försökte så gott det gick att
klippa in min lugg i en snelugg men går inte så bra ännu eftersom att
den var så kort. :)
& man ser min hårfäg tydligare IRL.

Vill sova..

GOD MORGON!
Japp, mamma väckte mig för ca en halvtimme sedan. Vill inte stiga upp men man kan inte ligga och sova hela dagen. Nu ska jag göra mig i ordning, käka frukost och sen vid 1 tiden så kör hon mig till Bredaryd till min älskade papi! :D Får se vad dagen har att erbjuda... Blir nog att bara sitta i hans lägenhet tills han har jobbat klart senare i eftermiddag och sen ikväll kolla på film och bara vara! Imorgon blir det ju Ullared, försökte få med Kevin och Josefine men nej det gick ju inge vidare bra.

Men nu så ska jag börja fixa mig, vi får höras sen igen när jag har tillgång till min dator men tills dess så får ni ha det så underbart bra!

<3

nattbloggning!

Uppdateringen under dagen blev inte den bästa så nu kör vi lite nattbloggning! La precis på telefonen efter 1 timmes samtal med Frida. Konstigt att vi alltid har något att prata om den kvinnan och jag! Imorgon så beger jag mig till Bredaryd och spenderar natten hos min älskade papi för att på söndag bege oss emot Ullared! :D Ska bli så otroligt roligt! Hoppas verkligen att jag hittar en vårjacka och en munkjacka som jag kan göra ett tryck på till studenten! Imorgon så lär jag bara ta det lugnt på dagen, ska inte till papi förrens på kvällen eftersom att han jobbar alltid på lördagsförmiddagarna att förbereda lastbilarna osv inför veckorna.

Imorgon (idag) så lägger jag upp bilder på mitt hår osv, det lovar jag er! Jag är riktigt nöjd med det! Eller ah, ville ju klippa page men blir inte så nu innan studenten osv, kommer även färga det rödare till sommaren även det efter studenten!

Men nu så ska jag sova så vi hörs imorgon när jag har vaknat till!

Ändrade planer men det är härligt ändå!

God middag på er folket i världen!
Har blivit lite ändrade planer inför helgen för min del. Blir inte att åka till Frida just pga att jag är så otroligt slutkörd efter denna veckans plugg att jag hellre ligger hemma och tar det lugnt och umgås med min familj istället. Känner verkligen att jag behöver det! Mamma är även snäll och hämtar mig här vid 2 tiden idag och kör in mig till anderstorp där vi först ska handla saker till den underbara tacosen vi ska äta ikväll och sen släpper hon av mig hos frissan och hämtar även upp mig där igen sen vid halv 5 tiden. Ja, det tar ungefär så lång tid att klippa sig, 1 hel timme! Men jag hoppas att vi fortfarande ska till Ullared på söndag pga att jag är as sugen på att åka dit!

Men nu så ska jag ner och äta lite och sen även fixa till mig lite så man är klar när mami kommer och hämtar mig. Färgar även håret idag så lägger ut före och efter bilder idag förhoppningsvis. Troligtvis imorgon så jag har en chans att styla det osv och det gör jag ju gärna inte 8 på kvällen för ingen anledning.


RSS 2.0