cause I may be bad but i'm perfectly good at it..

ååååh, börjar ned negativ inställning! För jag orkar egentligen inte blogga men gör det för er nu! Idag har varit as kalas! Skolan började med att man möttes av en Emma i Oasen som stod med Linus, en kille man inte sett på säkert 2 år så det var riktigt trevligt! Helt plötsligt ändrades hela min vecka under bara 1 dag så blev inget Frida idag utan blev att åka till Ullared med Emma, Ante och Robin. Var otroligt trevligt måste jag säga! Vi åt på en otroligt mysig och god kinarestaurang som heter Rosegarden , mums mums! Hade en riktigt härlig dag! Vi lämnade av Emma och åkte sedan ut emot Annebergs sjön och skulle bada men blev inte så. Robin badade väl lite men annars hade vi trevligt!

På torsdag så ska jag ner till Halmstad med söta Nathis och även Dino, ska bli riktigt trevligt det med! Får ju lönen imorgon så ska se fall man kanske kan hitta något fint till studentkvällen och även något nu till Gisledagarna. Är fortfarande helt insatt på den där byxdressen jag såg på H&M , I want it so bad! Blev ju ingen iphone idag heller med tanke på att posten var stängd när jag var hemma så den får hämtas imorgon istället. Men jag får den iallafall! :D

Blev ett långt inlägg iallafall, men nu orkar jag inte skriva mer. Ni får ha det bra och sussa så sött när ni ska sova. Vi hörs imorgon igen!

Old pic men gud vad jag saknar min kissemisse!




Tandläkare och snart ett körkort?

Då var det dags att blogga igen. Har väl kanske något intressant att skriva om idag. Typ... Har haft en bra dag i skolan men det som gjorde dagen dålig var att jag hade tandläkartid kl 13.00 och jag verkligen hatar tandläkaren. Men men, det var ju bara att gå och sätta sig i stolen och se glad ut... Det som gjorde dagen ännu sämre var att jag fick ny tid imorgon igen vid 13.00... -.-' Yes, my life sucks... Det enda positiva är väl att min telefon kommer nog imorgon, yey me! Så har ju något att se fram emot iallafall.  Fick även ett härligt samtal idag, de ringde ifrån trafikskolan i Värnamo! :D Ska dit på fredag klockan halv 8 för att testköra och se fall jag är lämplig för en intensivkurs så håll tummarna för mig då är ni snälla! Är jag det så har jag förhoppningsvis körkortet i mitten eller slutet av Juni! Me so happy, det börjar gå bra igen!

Men nu har jag inget mer intressant att prata om så vi får höras, chao!

Snart studenten, otroligt härligt!

Hallojsan. Hemma efter en slitig och stressig dag på jobbet, blir lätt så när man bara är 3 stycken när allting kommer igång. Men det är värt det sen när pengarna kommer, som tur väl är har jag en underbar chef och får lite av lönen i förväg nu denna månaden så jag kan klara mig. Mycket snällt om du frågar mig må jag säga. Imorgon kör vi igång med skola igen och det känns helt okej faktiskt, för imorgon kan jag säga "nästa vecka tar jag studenten" och ni anar fan inte känslan av den tanken alltså. Det är helsjukt, nu är det bara 4 skoldagar kvar sen är allt över för min del! Phu, skönt att skriva det..

Men nu blir det sängen för min del folkz, vi hörs mer i ett eller fler inlägg imorgon. Sussa så gott alla fina läsare!

Iphone 4

Hej hopp å er alla glada och ah, ni som är sura med. Precis kommit hem ifrån jobbet och är sjukt ont i fötterna som vanligt och är otroligt trött så ska väl snart gå och lägga mig. Men först planera in lite inför Gisledagarna, vet än så länge att jag ska jobba fredag och söndag, men på lördagen så blir det marknaden och på kvällen partey! Blir nog att man gör staden osäker med min lilla Fridulf och det känns as kalas, älskar den bruden till max alltså!

Har även gjort ett bra kap idag ang telefon, inte för att jag behöver ny men telia hade ett bra erbjudande, telefon + telia max 25 för 298 kr i månaden tackade inte jag nej till. Även mami blev glad som får min gamla telefon så alla är nöjda och glada. Förhoppningsvis så kommer den på tisdag, happy happy! Men nu så ska jag nog göra ingen nytta på facebook , ha det!


Bra igen och vi kör på detta nu!

Okej.. Nu kör vi igen och jag håller mig positiv! Inväntar svar ang intensivkurs till körkortet, lön på onsdag, Gisledagarna nästa helg och allting känns otroligt bra igen. Alla har vi små deppgropar man hamnar i ibland och jag har haft min så det räcker. Nu är allt bra och vi kör på som bara den, taggad för skolan är jag igen med så detta är ju kanonbra! Dock dör vi ju imorgon, eller? Vet ju inte riktigt om man ska tro på den skiten man hör...

Imorgon är det jobb igen men först blir det nog en runda till Anderstorp för att se hur långt mami & Per har kommit med lägenheten. Bloggar så fort jag kan imorgon, hoppas ni har överseende med att jag jobbar och har mycket med skolan nu när det bara är 12 dagar kvar till studenten!!!!! :D

- bye & godnatt!

ingen idé att hålla tillbaka, här kommer allt på en och samma gång!

Jag vill bort! Huvudet skriker, kroppen sviker och allt känns bara skit just nu! Igen, varför!? Jag känner mig så jävla besviken på mig själv, jag har svikit alla ännu en gång. Varför gör jag såhär när de har givit mig chanserna!? Jag är så jävla dum... Huvudet bankar, det gör så ont! Tårarna ligger precis i ögonvrån men jag tänker inte låta dom komma fram, inte riktigt ännu. Jag är ärlig nu, för första gången på länge så är jag ärlig! Öppnar mig själv och står här naken inför er och blottar min sanning! Jag har fuckat skolan totalt, så jävla misslyckat av mig... Körkortet kommer jag aldrig få då jag inte kommer igång med mitt teoripluggande. Det enda som jag fixar nu är jobbet. Jag klarar inte ens att hålla ihop med min familj känns det som. Nu kommer tårarna igen med tanken på, familj... Jag älskar min familj så otroligt mycket, varför sviker jag dom då? Varför ljuger jag för dom trotts att jag vet att det dåliga samvetet kommer då? Jag hatar mig själv för det jag gör. Jag vill bort här ifrån, jag vill inte vara här längre. Bort ifrån Reftele, bort ifrån Gislaveds kommun och Jönköpings län. Jag vill inte vara kvar här, jag vill starta nytt någonstans där absolut ingen känner mig! Jag vill heller inte vara ensam längre, att ha någon vid sin sida är det bästa som finns! Den kärleken och närheten en vän eller någon ifrån familjen kan ge en.. Jag är ensam och kommer nog förbli ensam... Jag har misslyckats med allt och borde inte göra annat än stanna kvar på mitt rum, inlåst tills världen har glömt bort mig och mitt misslyckades. Vad har hänt med mig? Varför har jag hållt tillbaka den människa jag egentligen är? Den människa som faktiskt tycker det är kul att plugga, som gav 100% för allt innan har låsts in inom mig och någonting vägrar låta mig släppa ut henne. Men nu är det försent, för om 2 veckor, 14 dagar så tar jag studenten. Förtjänar jag det då? Jag vet faktiskt inte, men det jag vet är att jag sumpade en otrolig chans jag hade till att få ut något bra utav den sista tiden i skolan. Men hur släpper jag ut en människa som är inlåst inom mig, som av någon anledning inte får släppas ut? Är jag så stark att jag till och med kan hålla tillbaka den bra sidan av mig själv? Jag vill inte det... Jag vill kunna göra som förr när det kändes dåligt, lägga sig ner på sängen tänka genom allt det dåliga, gråta och sedan komma upp på benen igen. Men något håller tillbaka mig, hur mycket jag än gråter så kan jag inte komma upp igen, jag är bunden på botten..

Jag hade kunnat skriva i evigheter men jag tror jag har fått fram det jag vill ha sagt.

Mamma, Kevin, Per, pappa och alla andra som jag svikit
, förlåt!

Helt jävla sjukt...

Barnmisshandel, hur kan man....!? Hur fan har man hjärta till något sådant?!
KÄNSLIGA TITTARE VARNAS!











Men det ger ett körkort..

God morgon... ;o 

Blir lika förvånad varje gång jag vaknar såhär sent. Vaknade dock halv 12 första gången men ville inte stiga upp då så sov 1 timme till. Hunnit med att duscha och snart så ska jag ner och handla lite mat så det finns något hemma att äta. :) Min bror kommer även hem idag så jag slipper vara helt ensam en natt till. Mamma och Per är ju i lägenheten och renoverar och sover där för att hinna med mycket mer och Kevin var inte hemma igår heller så var lite läskigt men ändå rätt skönt. Idag blir det jobb mellan 15.00-22.00 , ser inte fram emot det just nu men det kommer väl förhoppningsvis. Just nu så lockar pengarna som fan då jag ska ta dom till att gå en intensivkurs för jag kommer fan inte igång med mitt teoripluggande så...

Men nu måste jag klä på mig och dra ner till tempo, vi hörs imorgon igen.



Regn & hagel, inte vill ha!

Yey me! Just nu så ser det ut såhär utanför mitt fönster! Regnet öser ner, lite hagel emellan åt med... Fy fan om det är såhär om 1 timme, behöva gå i det vädret ner till jobbet är ju inget jag direkt vill. Anyway, som ni förstod där så ska jag jobba idag, mellan 15.00-22.00 och när jag kommer hem väntar fint sällskap. Då sitter nämligen Frida hemma hos mig i ivrig väntan på pizza! ^-^ Har lovat att jag ska försöka få med en hem idag. Blir väl att flumma runt och skojsa som vanligt I guess. Men kan inte vara upp för länge då jag ska jobba samma tider imorgon igen oooooch på söndag.... Yey... Men men, det är pengar och det kommer bli bra sen när man ser lönen på kontoutraget! Men nu så ska jag börja fixa mig lite osv. Men jag försöker blogga när jag är home again.

- Bye


Scio sentio ...

Si modo scias quid intelligas ...


Idag så orkar jag faktiskt inte blogga, iallafall inte just nu... Ska gå ner och laga någon mumsig mat och slänga mig i soffan och njuta av min helg nu hade jag tänkt mig eftersom att jag ska jobba resten. Men men, det är pengar måste tänka så och jag valde det själv! Skriver kanske senare..

Om sanningen ska fram så . . .

Jag vill och har alltid velat vara stark men jag har en svaghet som trycker ner mig så sjukt jävla mycket och det är hur någonting kan få mig att känna mig så jävla fet och äcklig! Jag får riktigt ångest när jag äter.. Som om att jag gör något fel. Jag får ångest när jag ser min kropp i spegeln. Jag är fet, jag tror jag är fet. Jag kan riktigt känna hur hela jag sväller upp när jag ätit.. Som en jävla flodhäst. Ibland vill jag inte ens äta, tar ett knäckebröd eller ett äpple och lever på det resten av dagen för jag inte vill känna mig sådär uppsvälld som jag kan bli och ibland äter jag inget alls för jag älskar hur kläderna sitter fint på mig när min kropp inte är sådär uppsvälld och äcklig! Ni förstår inte den sjukt jobbiga känslan. Jag känner mig äcklig. Jag är äcklig, så äcklig. Kan inte förstå hur någon kan vilja ha mig, vill någon ens ha mig? Jag kan inte heller inse eller få in i huvudet på mig själv att jag faktiskt har gått ner massor i vikt, hela 13 kg men det kommer inte in. Min hjärna kopplar inte så jag lever kvar och tror att jag fortfarande är så fet som jag var innan...

Sjuka tankar jag vet men det är min verklighet ...

Jag tjatar för att jag är stolt!





omg a ass!


Jag älskar dig för den du är!

Jag hade velat skriva ett inlägg.. Ett inlägg som är menat till 1 person här i världen. 1 person som är så underbar och jag vet alltid finns där för mig. Vi har delat många år tillsammans, både svåra som bra och detta är ett sådant år då det är svårt för henne. Jag vill att hon ska veta att jag alltid kommer finnas där för henne oavsett vad. Vem pratar jag om? Jo, min allra bästa vän Frida Persson! Människan som kan tros orka mycket men som även alla andra ibland faller ner och det är nu jag måste finnas där som mest för henne och det kommer jag. Frida darling, jag kommer göra allt för dig för att du ska klara dig genom detta för vet du? Du är en stark person i mina ögon även att du ibland kanske inte ser det då är det så. Jag vet att du gråter och känner för att lägga dig ner och dö men jag finns här för dig nu! Du är den bästa av dom bästa Frida och jag har alltid lika roligt med dig. Du har ett hjärta av guld och förtjänar inte det du går genom just nu. Men vet du? Jag ska försöka göra så gott jag kan för att du ska ha det bra nu och inte känna som du gör. Vet att det även är fler runt omkring dig som är villiga till att hjälpa om du bara vågade öppna upp vilket inte alltid är så lätt.

Men Fridulf, jag kommer alltid finnas oavsett vad. Oavsett avstånd, tid eller något annat så kommer jag finnas där. För det är det vänner gör för varandra. Vi har gått genom så mycket med varandra men vårat starka band har alltid hållt ihop oss ändå! Jag älskar dig tjejen och som du skrev till mig för ett tag sedan när jag mådde som sämst, du & jag är miraklet här!


in your darkest hour, hold out your hand for me
Something will guide you, I'll be beside you
And when its rough out there, I'm with you everywhere
I will be right behind you if you should fall

<3










LEDIG!

Blööööh, jag är ledig imorgon och är skit trött. Mitt liv suger atm... Och för er bitches som tror att jag skolkar, nej nope feeeeeeeeel! Jag har ändå IG i kursjäveln så behövde inte gå på den utb alla andra i min klass ska göra imorgon vilket jag faktiskt inte klagar direkt på.. Det betyder sola (jag vet, täcka för tatueringen) om jag nu orkar, annars städa rummet så det ser någolunda ut igen. Alexander tittar kanske även förbi en runda imorgon vilket ska bli trevlans faktiskt. Men nu är jag ointressant så nu ska jag terrorisera Frida-mupp!

BYE BITCHES!

Borta bra men hemma bäst...

Ännu en seg dag i skolan men det är ingenting man inte klarar av med gott sällskap av två favvisbruttor! Idag har jag bara haft MBS/människor i behov av stöd och PSA/psykosocialt arbete vilket är två helt okej lektioner. Mestadels även gått runt och fått visa upp min tatuering i skolan för folket och även självklart skrytit lite. ;D Även ojjat mig över hur jävla ont det gör när jeans-shortsen skaver emot låret och det hoppas jag folk förstår varför för inte fan är det en skön känsla! Efter skolan så åkte jag och mami till Lindex för att inhandla lite nya underkläder till studenten och även för övrigt bruk + 1 skjorta och 1 blus, tack mami! Men nu var det skönt att komma hem , därav rubriken för kunde äntligen ta av mig shortsen och smörja in den och bara känna lättnad! Skorporna börjar även komma nu så gäller att vara extra försiktig och bära någon längre tröja/tunika eller klänning ett tag nu (så länge vädret tillåter) Nu har jag börjat med maten, är otroligt hungrig så blir att slänga ihop något och sen sätta sig ute på altanen och läsa lite tror jag. Är ju så härligt varmt ute!

Kommer inte på något bra avslut så see yah fookz!


Smärta!

Hejsan hoppsan folket där ute. Hur är eran dag hittills? Min är väl bra I guess men har dock ont på min tatuering idag vill jag lova. Inte så skönt när shortsen skaver emot, varför tog jag inte klänning? Är det för tidigt att anväda klänning? Äsch, whatever. Jag måste ha det imorgon eller övermorgon när skorporna börjar komma för vill INTE skava bort dom för då förlorar jag ju även färg och lägger mig inte och gör om det där på samma ställe igen. Låret, okej men inte revbenen. Fuck no!

Men nu ska jag fortsätta plugga, tänkte bara göra ett snabbt inlägg så ni vet att jag lever. Hoppas ni får en bra dag idag. Bye så länge!

Tatuering!

Nu äntligen så funkar blogg.se igen efter 18 års fuckande... Blir så trött på det, man förlorar läsare på det. Ah, jag är beroende av mina läsare för det är ju dels för dom jag skriver på min blogg! Jag tänkte bara göra ett snabbt inlägg till de som läser min blogg som inte har mig på facebook och visa min tatuering! :D



det kändes bara lite på låret och sen ett tag vid höften var det skönt men på revbenen gjorde det snuskigt ont men det var en uthärdlig smärta :D Är så otroligt jävla nöjd så det finns inte! Det är latin och det står "Coniuncti fortes" för dom som inte ser och det betyder "tillsammans starka". Denna tatueringen är för min familj och släkt som har fått gå genom så mycket cancer/sjukdomar osv de senaste 2-3 åren. Det har varit mycket men vi har klarat det tillsammans! Tyvärr var det en som inte gjorde det och det var Pers pappa, Harald.. R.I.P

<3

dra åt helvete rent ut sagt!

blogg.se ta mig i röven. Mina inlägg publiceras fan inte.................

Då var det dags..

Oh fuck.. Vad osocial jag blev igen, shame on me alltså.. Ni borde slå mig när jag håller på såhär! Iallafall så hade jag några underbara dagar hos Frida, redan uträknat men ändå. Tösen följde även med mig hem i fredags och sov här till lördag och vi hade lika kul som vanligt. Igår så åkte jag till min papi och sov hos honom. Blev inte att träffa Alexander denna helgen, men det kommer kanske på onsdag istället. Vet inte om jag har nämt det men ska tatuera mig imorgon. :D Vid halv 6 så jävlar blir det äntligen av och fan vad ont det kommer göra men fan vad snyggt det kommer att bli! Så imorgon kommer jag inte blogga förrens på kvällen när jag är hemma igen för kommer stanna i Gislaved hos Emma med henne och Marie för de tösarna ska med mig sen när det blir av.

Men nu så har jag inte direkt något roligt att skriva så bjuder på en bild, ha en fortsatt bra kväll!


Ready to go!

This is me today & jag är redo för några dagar i Oskarström med underbara Frida. Det ska bli riktigt nice att komma ifrån lite och skratta tills man spricker, känns verkligen som att det behövs! :D Tar tåget 16.55 och stannar nog tills på fredag, är ju ledig imorgon och på fredag så jag påbörjar min helg redan idag och det klagar man icke på! Får se vad som händer sen resten av helgen, kanske får besök av Alexander men får se hur det blir med det om han jobbar eller icke. Annars blir det väl att ta det lugnt, men vem vet helgen kan ju vända bara sådär med till något helgalet. Det vet man aldrig. ;3 Har även varit duktig och städat mitt rum idag så nu är det fin fint igen. Bäddade även rent sängen och den blir ju himmelsk efter man har gjort det, nom nom. Men nu har jag inget mer intressant att skriva, inte för att det jag skrev nu kanske var så jävla intressant men ändå. Nu har jag bloggat och behöver inte ha dåligt samvete. :D




Borde jag blogga?

Ja varför inte, sitter ändå bara i Fokus och gör absolut ingenting så ah jag kan ju likaväl fördriva lite tid här. Är otroligt trött idag trotts att jag fått exakt lika mycket sömn som jag brukar, okej kanske liiite mindre.. Jag tror min kropp börjar säga ifrån att jag måste få mer sömn om nätterna. Inte fått sova ordentligt på ett bra tag nu och det känns ju. Sitter med ögonen halvöppna och kroppen helt förlamad typ, nej men jag är bara äckligt trött.. Så denna dagen går nog endast ut på att klara sig genom lektionerna och sen hem och sova. Bara en dag kvar , alltså imorgon sen så är det helg för min del och det klagar jag ju inte direkt på!

Nu ska jag bege mig ut till Oasen och äta lite frukost och hoppas på att man får lite mer energi i kroppen. Vi hörs senare idag folket.

Förresten, min mamma vill göra denna till en tavla som jag kan ha i mitt rum sen. Ska jag göra det? Är rätt sugen för är rätt nöjd med bilden ändå.


Foto

Hade tråkigt innan så slängde ihop något, skulle bli pin-up style på det hela men nu när redigeringen kom igång så vet jag inte alls vad jag ska kalla det längre. De första bilderna är redigerade före de som är helvita i bakgrunden, gillar de sista bilderna mer och de flesta är sådana nu.

Titta och njut, om inte så stick! :D
















Gick in arbetslös...

Kom ut med ett jobb! Åh, ni anar inte hur jävla glad jag är över att äntligen ha ett jobb! Känns otroligt bra, kunna få unna sig saker och göra massa i sommar. Även kanske ta körkortet snart med. :) Idag redovisade jag även mitt projektarbete och det gick hur bra som helst och jag är nöjd med det jag har gjort. Jag är ju inte färdig för det saknas en bit, vad kan jag inte säga här. :) Nu funderar jag faktiskt på att gå och ta ett varmt bad för annars så kommer jag bara lägga mig ner och somna här och nu = kommer inte kunna sova någonting inatt och det vill vi ju inte. Men jag ska försöka hitta lite ork till att blogga mer sen ikväll, kanske lägger upp bilderna sen min senaste fotografering kanske. Vi får helt enkelt se!



Härlig eftermiddag, right?

Nah, jag tycker inte riktigt det... Efter en kvälls festande är man inte så värst taggad på att gå och jobba 6 timmar kanske.. Men men, det kan leda till ett jobb och ger även pengar så det är ju värt det. Kommer säkert bli bättre när man kommer igång lite men kommer somna direkt när jag kommer hem sen ikväll.
Hade as roligt med Emma på Sigges igår, herregud! Vi ägde stora dansgolvet med våran dans, en liten knuff här och där men vem fan bryr sig, vi hade skit kul!

Förstår inte vad det är med mig idag, är jävligt deppig men vet inte varför... Aja, får hoppas att det går över under dagen. Men nu måste jag fixa mig och slänga på mig andra kläder och dra mig ner till jobbet. Yey me.. -.-''

- PEACE!

RSS 2.0